Bas Förbund logo

Detta finns

Här kan du hitta saker att hyra eller låna

Varmhallen

Varmhallen hyr du genom att logga in och boka i BAS (logga in överst på sidan). Du hyr Fredag till Fredag. Avgift enligt prislistan under fliken ”Dokument”

 

Masthall

Vill du ha in masten väderskyddat i vår masthall så kontakta uthyrningsansvarig så hjälper han till att se om det finns ledig plats.

Rullställning

Behöver du komma upp och vill stå säkert så har klubben skaffat en ställning på hjul som du lånar fritt i max 3 dagar . Ställningen finns i Traktorgaraget (och får inte lämna området)

Traktor

Vi har två traktorer som du hyr till en låg kostnad, du bokar via kalender i klubbstugan. Du betalar själv via ”paddan”.

Viktigt av flera anledningar att du alltid skriver in dig i kalendern innan du lånat traktor. Betala och lämna in nyckeln när du är klar.

Förråd

Vi har några få förråd att hyra för dig som inte har så mycket plats hemma för saker till båten. Kontakta Uthyrningsansvarig om du vill hyra ett förråd

Drevlyft

Behöver du byta bälgar eller renovera drevet så har vi skaffat en drevlyft för att underlätta. Drevlyften lånas genom våra kontaktmän.

Klubbstugan

Klubbstugan kan hyras av medlemmar eller föreningar i vår närhet. Skall ni ha möte i er bostadsförening så går det att boka in en kväll hos oss.

Kontakta uthyrningsansvarig för bokning om du inte är medlem, är du medlem så bokar du själva via ”BAS” logga in överst på sidan.

Mastvagn

I masthallen skall det finnas en eller två mastvagnar att låna, nyckeln till masthallen finns till vänster inför dörren till klubbstugan